Απόσυρση υπολογιστή – απόσυρση laptop

Έχετε στο σπίτι ένα παλιό laptop ή μια παλιά lcd οθόνη που δε χρησιμοποιείται; Ψάχνετε κάποιον που να αναλαμβάνει απόσυρση laptop με χρήματα μετρητοίς;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Στη Reboot προσφέρουμε απόσυρση laptop, χωρίς να προσφέρουμε έκπτωση σε καινούρια προϊόντα, υπηρεσίες ή ανταλλαγές.

Η απόσυρση αφορά φορητούς υπολογιστές και οθόνες χρονολογίας 2006 και μετά και σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε να αγοράσουμε ένα λειτουργικό μηχάνημα 2-3 ετών, επειδή ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το πουλήσει στο 70% της αξίας αγοράς. Κάνουμε ΑΠΟΣΥΡΣΗ δεν ψάχνουμε λιανοπωλητές!

Σας δίνουμε άμεσα λεφτά στο χέρι κοστολογώντας την αξία του υπολογιστή προς απόσυρση εντός 2 ωρών!
απόσυρση υπολογιστή, πώληση χαλασμένου υπολογιστή

Βγάλτε χρήματα απ’ το τίποτα!

Δε μας ενδιαφέρει αν το λάπτοπ σας είναι χαλασμένο ή αν έσπασε. Σας εγγυόμαστε ότι τίποτα απ’ όσα θα μας δώσετε δε θα πάει στα σκουπίδια. Συνεργαζόμαστε με εταιρεία κολοσσό στην ανακύκλωση υπολογιστών. Ότι δε μπορεί να επισκευαστεί ή να χρησιμοποιηθεί ως ανταλλακτικό πλέον, το ανακυκλώνουμε με επιτυχία. Η δήλωση αυτή έχει καθαρά περιβαλλοντική αξία, το κέρδος μας από έναν υπολογιστή που δίνεται για ανακύκλωση είναι κάτι παραπάνω από 1€!

Στη Reboot δεν προσπαθούμε να σας πείσουμε να προβείτε σε απόσυρση laptop ή απόσυρση του εξοπλισμού σας γενικότερα.

Το τμήμα service της Reboot είναι η κύρια πηγή εσόδων της επιχείρησης. Προτείνουμε πάντα στον πελάτη να επισκευάσει τον υπολογιστή του, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας! Απλά βλέποντας την κρίση της εποχής, δίνουμε μια έξτρα λύση στο ευρύ κοινό, να αποσύρει το laptop ή τον υπολογιστή του, εφόσον η επισκευή του είναι οικονομικά ασύμφορη γι’ αυτόν.

Σχετικές αναζητήσεις: ,

Νέα