απόσυρση υπολογιστή, πώληση χαλασμένου υπολογιστή
Βγάλτε χρήματα από τη ζημία σας!

Έχετε στο σπίτι ένα χαλασμένο laptop το οποίο δε χρησιμοποιείται; Ψάχνετε κάποιον που να αναλαμβάνει απόσυρση laptop με χρήματα μετρητοίς;

Δε μας ενδιαφέρει αν το λάπτοπ σας είναι χαλασμένο ή αν έσπασε. Σας εγγυόμαστε ότι τίποτα απ’ όσα θα μας δώσετε δε θα πάει στα σκουπίδια.

Η απόσυρση αφορά μόνο φορητούς υπολογιστές χρονολογίας 2010 και μετά και σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε να αγοράσουμε ένα λειτουργικό μηχάνημα 2-3 ετών, επειδή ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το πουλήσει στο 70% της αξίας αγοράς.

Κάνουμε ΑΠΟΣΥΡΣΗ δεν ψάχνουμε λιανοπωλητές!

Στη Reboot δεν προσπαθούμε να σας πείσουμε να προβείτε σε απόσυρση του υπολογιστή σας.

Το τμήμα service της Reboot είναι η κύρια πηγή εσόδων της επιχείρησης. Προτείνουμε πάντα στον πελάτη να επισκευάσει τον υπολογιστή του, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας! Απλά βλέποντας την κρίση της εποχής, δίνουμε μια έξτρα λύση στο ευρύ κοινό, να αποσύρει το laptop ή τον υπολογιστή του, εφόσον η επισκευή του είναι οικονομικά ασύμφορη γι’ αυτόν.

Επίσης καλό είναι να θυμάστε όταν τηλεφωνείτε, ότι στη μεταξύ μας συναλλαγή, ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που δίνουμε τα ΧΡΗΜΑΤΑ, άρα εμείς είμαστε οι πελάτες. Δε φέρουμε καμία ευθύνη αν κάποιος με χαλασμένο υπολογιστή, έρθει απ’ το κατάστημα και δεν επιτευχθεί συμφωνία.

Δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα τη μέρα τα οποία ζητούν λεπτομέρειες για την απόσυρση λάπτοπ και για να γλυτώσουμε λίγο χρόνο αναφέρουμε 2-3 παραδείγματα.

 

Λάπτοπ Sony Vaio μοντέλο 2011 με χαλασμένη μητρική. (αξία αγοράς το 2011, 1300€)

Μέγιστο όφελος απόσυρσης 70€ σε αγορά προϊόντων, ή 50€ σε μετρητά. Μετά από έλεγχο, επειδή δε λειτουργούν 2 πλήκτρα απ’ το πληκτρολόγιο και ο φορτιστής δεν είναι ο γνήσιος το όφελος απόσυρσης είναι 30€ σε μετρητά ή 50€ σε αγορά μηχανήματος από εμάς.

—–

Λάπτοπ HP μοντέλο 2011 με σπασμένη οθόνη. (αξία αγοράς το 2011 500€)

Μέγιστο όφελος απόσυρσης 70€ σε αγορά προϊόντων, ή 50€ σε μετρητά, το τελικό όφελος απόσυρσης είναι 40-45€ σε μετρητά ή 60€ σε αγορά προϊόντων, καθώς ο χρήστης αφαίρεσε το δίσκο από μέσα για να τον κάνει εξωτερικό.

——

Λάπτοπ Fujitsu μοντέλο 2010 με χαλασμένη μητρική, αξία αγοράς 270€ το 2010.

Μέγιστο όφελος απόσυρσης 40€ σε μετρητά 60€ σε αγορά προϊόντων, ο υπολογιστής επιστρέφεται στον ιδιοκτήτη του, μετά από 1-2 μέρες γιατί εκτός της μητρικής έχει σπασμένους μεντεσέδες οθόνης και πλαστικά, λείπει ο δίσκος, ο φορτιστής δεν είναι ο γνήσιος, 

 

Σας δίνουμε άμεσα λεφτά στο χέρι κοστολογώντας την αξία του υπολογιστή προς απόσυρση μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!