Έχετε στο σπίτι ένα χαλασμένο laptop το οποίο δε χρησιμοποιείται; Ψάχνετε κάποιον που να αναλαμβάνει απόσυρση laptop με χρήματα μετρητοίς;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Στη Reboot προσφέρουμε απόσυρση laptop, χωρίς να προσφέρουμε έκπτωση σε καινούρια προϊόντα, υπηρεσίες ή ανταλλαγές.

Η απόσυρση αφορά μόνο φορητούς υπολογιστές χρονολογίας 2010 και μετά και σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε να αγοράσουμε ένα λειτουργικό μηχάνημα 2-3 ετών, επειδή ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το πουλήσει στο 70% της αξίας αγοράς. Κάνουμε ΑΠΟΣΥΡΣΗ δεν ψάχνουμε λιανοπωλητές!

Δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα τη μέρα τα οποία ζητούν λεπτομέρειες για την απόσυρση λάπτοπ και για να γλυτώσουμε λίγο χρόνο αναφέρουμε 2-3 παραδείγματα.

Λάπτοπ Sony Vaio μοντέλο 2010 με χαλασμένη μητρική. (αξία αγοράς το 2010 1300€)

Μέγιστο όφελος απόσυρσης 50€, καθότι λείπουν 2 πλήκτρα απ’ το πληκτρολόγιο και ο φορτιστής δεν είναι ο γνήσιος το όφελος απόσυρσης είναι 30€.

Λάπτοπ HP μοντέλο 2011 με σπασμένη οθόνη. (αξία αγοράς το 2010 500€)

Μέγιστο όφελος απόσυρσης 55-60€, το τελικό όφελος απόσυρσης είναι 40-45€ καθώς ο χρήστης αφαίρεσε το δίσκο από μέσα για να τον κάνει εξωτερικό.

Λάπτοπ Fujitsu μοντέλο 2010 με χαλασμένη μητρική.

Μέγιστο όφελος απόσυρσης 40€, κατόπιν ελέγχου, της οθόνης, του σκληρού δίσκου, των μνημών RAM, του φορτιστή και του πληκτρολογίου.

 

Σας δίνουμε άμεσα λεφτά στο χέρι κοστολογώντας την αξία του υπολογιστή προς απόσυρση μέσα σε μία εργάσιμη ημέρα!
απόσυρση υπολογιστή, πώληση χαλασμένου υπολογιστή
Βγάλτε χρήματα απ’ το τίποτα!

Δε μας ενδιαφέρει αν το λάπτοπ σας είναι χαλασμένο ή αν έσπασε. Σας εγγυόμαστε ότι τίποτα απ’ όσα θα μας δώσετε δε θα πάει στα σκουπίδια.

Στη Reboot δεν προσπαθούμε να σας πείσουμε να προβείτε σε απόσυρση laptop ή απόσυρση του εξοπλισμού σας γενικότερα.

Το τμήμα service της Reboot είναι η κύρια πηγή εσόδων της επιχείρησης. Προτείνουμε πάντα στον πελάτη να επισκευάσει τον υπολογιστή του, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας! Απλά βλέποντας την κρίση της εποχής, δίνουμε μια έξτρα λύση στο ευρύ κοινό, να αποσύρει το laptop ή τον υπολογιστή του, εφόσον η επισκευή του είναι οικονομικά ασύμφορη γι’ αυτόν.