απόσυρση υπολογιστή, πώληση χαλασμένου υπολογιστή
Βγάλτε χρήματα από τη ζημία σας!

 

Έχετε στο σπίτι ένα χαλασμένο laptop το οποίο δε χρησιμοποιείται; Ψάχνετε κάποιον που να αναλαμβάνει απόσυρση laptop με χρήματα μετρητοίς;

Ακόμα πιο συμφέρον, μήπως ψάχνετε να αντικαταστήσετε το χαλασμένο σας λάπτοπ ή σταθερό υπολογιστή, ανταλλάσσοντας το με 70€ εκπτωτικό κουπόνι για αγορά λάπτοπ, ή αγορά σταθερού υπολογιστή, από εμάς;

Η απόσυρση αφορά μόνο φορητούς και σταθερούς υπολογιστές χρονολογίας 2012 και μετά και σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε να αγοράσουμε ένα λειτουργικό μηχάνημα 2-3 ετών, επειδή ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το πουλήσει στο 70% της αξίας αγοράς.

Κάνουμε ΑΠΟΣΥΡΣΗ δεν ψάχνουμε λιανοπωλητές!

Στη Reboot δεν προσπαθούμε να σας πείσουμε να προβείτε σε απόσυρση του υπολογιστή σας.

Το τμήμα service της Reboot είναι η κύρια πηγή εσόδων της επιχείρησης. Προτείνουμε πάντα στον πελάτη να επισκευάσει τον υπολογιστή του, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας! Απλά βλέποντας την κρίση της εποχής, δίνουμε μια έξτρα λύση στο ευρύ κοινό, να αποσύρει το laptop ή τον υπολογιστή του, εφόσον η επισκευή του είναι οικονομικά ασύμφορη γι’ αυτόν.

Επίσης καλό είναι να θυμάστε όταν τηλεφωνείτε, ότι στη μεταξύ μας συναλλαγή, ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που δίνουμε τα ΧΡΗΜΑΤΑ, άρα εμείς είμαστε οι πελάτες. Δε φέρουμε καμία ευθύνη αν κάποιος με χαλασμένο υπολογιστή, έρθει απ’ το κατάστημα και δεν επιτευχθεί συμφωνία.

 

Δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα τη μέρα τα οποία ζητούν λεπτομέρειες για την απόσυρση λάπτοπ και για να γλυτώσουμε λίγο χρόνο αναφέρουμε 2-3 παραδείγματα.

 

Λάπτοπ Sony Vaio μοντέλο 2012 με χαλασμένη μητρική. (αξία αγοράς το 2012, 1300€)

Μέγιστο όφελος απόσυρσης 70€ σε αγορά προϊόντων, ή 50€ σε μετρητά. Μετά από έλεγχο, επειδή δε λειτουργούν 2 πλήκτρα απ’ το πληκτρολόγιο και ο φορτιστής δεν είναι ο γνήσιος το όφελος απόσυρσης είναι 30€ σε μετρητά ή 50€ σε αγορά μηχανήματος από εμάς.

—–

Λάπτοπ HP μοντέλο 2013 με σπασμένη οθόνη. (αξία αγοράς το 2013 330€)

Μέγιστο δυνατό όφελος απόσυρσης 70€ σε αγορά προϊόντων, ή 50€ σε μετρητά.

το τελικό όφελος απόσυρσης είναι 40-45€ σε μετρητά ή 60€ σε αγορά προϊόντων, καθώς ο χρήστης αφαίρεσε το δίσκο από μέσα για να τον κάνει εξωτερικό.

——

Λάπτοπ Lenovo μοντέλο 2014 με χαλασμένη μητρική, ( αξία αγοράς 270€ το 2014 )

Μέγιστο δυνατό όφελος απόσυρσης 40€ σε μετρητά ή 60€ σε αγορά προϊόντων, ωστόσο ο υπολογιστής επιστρέφεται στον ιδιοκτήτη του, μετά από 1-2 μέρες γιατί εκτός της μητρικής έχει σπασμένους μεντεσέδες οθόνης και πλαστικά, λείπει ο δίσκος, ο φορτιστής δεν είναι ο γνήσιος, 

Μπορείτε να κερδίσετε έως 50€ σε μετρητά, ή 70€ σε αγορά νέου υπολογιστή, με μια κοστολόγηση του μηχανήματος σας σε 1-2 εργάσιμες μέρες!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!