ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 10€ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!

Σε περίπτωση που δε συνεργάζεστε με κάποια εταιρεία ταχυμεταφορών, τότε μπορείτε να αποστείλετε τον υπολογιστή σας στην εταιρεία, μέσω της ACS Courier ή της Speedex Courier.

Πακετάρετε το λάπτοπ σας στο χώρο σας στεγανά, καθώς κατά τη μεταφορά προς τη Reboot, φέρετε ο ίδιος την ευθύνη της συσκευασίας. Καμία εταιρία ταχυμεταφορών δε θα αναλάβει να μεταφέρει το λάπτοπ σας, απλά μέσα στην τσάντα του. Εφόσον δεν έχετε το κουτί αγοράς του λάπτοπ σας, τότε θα χρειαστείτε χαρτόκουτο και φυσαλίδα συσκευασίας, ή εφημερίδες για το αμπαλάζ. Για έξτρα προστασία μπορείτε να το βάλετε σε μια θήκη ή τσάντα αλλά αυτό θα αυξήσει το βάρος του δέματος. (βλ. στο τέλος της σελίδας). Η συσκευασία πρέπει να περιλαμβάνει το λάπτοπ, το τροφοδοτικό του και τη μπαταρία του. Αν κατόπιν επικοινωνίας με τη Reboot, κάποιο απ’ αυτά δεν κριθεί αναγκαίο, τότε μπορεί να παραληφθεί.

Μην ξεχάσετε να γράψετε σε ένα χαρτί μέσα στο δέμα τα στοιχεία αποστολής σας, τηλέφωνα επικοινωνίας καθώς και την ακριβή βλάβη / ιστορικό του λάπτοπ σας. Μια απλή κίνηση η οποία θα επιταχύνει τη διαδικασία της διάγνωσης / επισκευής του φορητού σας.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της ACS Courier, ή της Speedex Courier, τηλεφωνείτε στο πλησιέστερο σας υποκατάστημα και αυτοί στέλνουν μεταφορέα που παραλαμβάνει το δέμα από το χώρο σας, χωρίς άμεση πληρωμή. (αποστολή με χρέωση παραλήπτη).

Εφόσον συνεργάζεστε με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών μπορείτε να αποστείλετε το laptop σας μέσω εκείνης με δική σας χρέωση στα παρακάτω στοιχεία:

Επωνυμία Εταιρείας: Reboot

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ψαρράς Λάζαρος

Διεύθυνση: Αυρηλιανής 1 Θεσσαλονίκη 54632

Τηλέφωνο: 2310610642

Μετά την παραλαβή του λάπτοπ από τη Reboot, αποστέλλουμε άμεσα sms στο κινητό σας ότι το παραλάβαμε, είτε επικοινωνούμε τηλεφωνικά.

Μετά τη διάγνωση, σας ενημερώνουμε για το ποσό που κοστολογήσαμε και εφόσον συμφωνήσετε, προχωρούμε τη διαδικασία της επισκευής.

Μετά την επισκευή, έχετε τη δυνατότητα των εξής τρόπων πληρωμής και σας αποστέλλουμε το λάπτοπ σας όπου εσείς επιθυμείτε.

Υποδείξεις

  • Σε περίπτωση που το δέμα ξεπερνάει τα 4 kg σε βάρος, δεν ισχύει η παραπάνω τιμή. Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνει κατά 2€ τη χρέωση από εμάς και για τα 2 δρομολόγια.
  • Όταν αποστέλλετε το δέμα σας είστε υπεύθυνοι για το πόσα κιλά θα χρεωθεί αυτό. Καλό είναι να το ζυγίζετε πριν το στείλετε ώστε να υποδείξετε στον ταχυμεταφορέα τί να γράψει κατά την παραλαβή του δέματος σας. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου δέματα χρεώθηκαν 3-5 κιλά περισσότερο, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται η Reboot.
  • Σε περίπτωση που η έδρα σας καθορίζεται ως “δυσμενής μετάβαση” από τη μεταφορική εταιρεία, τότε δεν υπάρχει διαφορά στην οικονομική πολιτική, απλά θα πρέπει να παραλάβετε από το υποκατάστημα της περιοχής σας το δέμα σας, όταν θα ειδοποιηθείτε για την άφιξη του, από τη μεταφορική. Η παραλαβή του δέματος από την έδρα σας ωστόσο, γίνεται κανονικά.