ΓΕΝΙΚΑ

 

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και διανέμουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν επισκέπτεστε ή κάνετε αγορές από το https://rebootyourpc.gr (καλούμενο “Site”). Το Site είναι ο διαδικτυακός τόπος της ελληνικής επιχείρησης Ψαρράς Ηρα. Λάζαρος “Reboot” εφεξής καλούμενη “Επιχείρηση”.

Σκοπός της παρούσας Δήλωσης περί Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «η Δήλωση») είναι η ενημέρωση των πελατών, των συνεργατών και των προμηθευτών μας, σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και με το πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες που συλλέγουμε είτε διαδικτυακά είτε μέσω των επαγγελματικών υπηρεσιών μας, είτε μέσω της επικοινωνίας/συνεργασίας με κάθε τρίτο.

Έτσι, όσοι επισκέπτονται το Site μπορούν να το πράττουν χωρίς να αποκαλύπτεται η ταυτότητά τους και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με τα προσωπικά τους στοιχεία. Κατ’ επιλογή οι χρήστες της ιστοσελίδας μας έχουν τη δυνατότητα να μας χορηγούν προσωπικά τους δεδομένα οικειοθελώς έτσι ώστε να μπορούμε να τους παρέχουμε πληροφόρηση ή/και συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

 

ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (προσωπικά δεδομένα) είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»). Το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας όπως είναι, για παράδειγμα, τα ακόλουθα: το όνομα, η ταχυδρομική διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο αριθμό τηλεφώνου σας, ή ένα μοναδικό αριθμό αναγνώρισης συσκευής.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι αυτά που μας παράσχετε ως χρήστες της ιστοσελίδας μας. Για παράδειγμα, μπορεί να μας παράσχετε στοιχεία, όπως π.χ. το όνομα και την ταχυδρομική ή ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), στοιχεία αποστολής- παράδοσης προϊόντων, το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εφ’ όσον συναινέσετε ρητά στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, το Site σας ενημερώνει για το εάν και πως θα χρησιμοποιηθούν αυτά, ενώ κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, θα σας παρέχεται η δυνατότητα να δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας πέραν της εκπλήρωσης των αιτημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή, θα σεβαστούμε την επιθυμία σας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

 

Ειδικότερα, τα δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, κατόπιν ρητής συναίνεσής σας, είναι τα ακόλουθα :

-Προσωπικές πληροφορίες, όπως όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο.

–Δεδομένα για τις ανάγκες τιμολόγησης, όπως όνομα, επωνυμία εταιρίας, διεύθυνση, ΑΦΜ, που μας χορηγείτε εσείς για τη διεκπεραίωση συναλλαγής.

–Στοιχεία Διαδικτυακής δραστηριότητας που προκύπτουν κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, όπως διεύθυνση IP, λειτουργικό σύστημα.

 

ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε, προορίζονται να χρησιμοποιηθούν για τους κάτωθι σκοπούς :

 

Ταυτοποίηση κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα

Εάν έχετε δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό με προηγούμενη εγγραφή σας, θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας κατά την είσοδό σας στο λογαριασμό.

 

Διεκπεραίωση παραγγελίας

Εάν προβείτε σε επιλογή προϊόντων ή υπηρεσιών προς αγορά από τον ιστότοπο της “cannabis-home.gr”, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας ή να διεκπεραιωθεί τυχόν εντολή.

 

Χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ

Τα στοιχεία που παρέχετε στo Site μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν από εμάς για σκοπούς μάρκετινγκ (π.χ. chatbot), μόνο εάν μας δώσετε ρητά τη συγκατάθεσή σας.

 

Έλεγχος αναφορικά με οφειλές

 

Τα στοιχεία που μας έχετε χορηγήσει στο πλαίσιο μιας συναλλαγής μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της εκπλήρωσης των νόμιμων υποχρεώσεών σας έναντι μας.

 

Διαχείριση αιτημάτων

Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας κατά τη διαχείριση αιτημάτων σας που σχετίζονται με την εξυπηρέτησή σας ή την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας.

 

Ασφάλεια δικτύου

Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιτρέπει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στους υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου (servers) να αναγνωρίζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι διευθύνσεις IP από τις οποίες φαίνεται ότι προέρχονται οι επισκέπτες μπορεί να καταγράφονται για λόγους ασφάλειας της τεχνολογίας της πληροφορίας και διάγνωσης των συστημάτων. Αυτά τα δεδομένα μπορεί επίσης να χρησιμοποιούνται σε συγκεντρωτική μορφή προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανάλυση των τάσεων και της απόδοσης του ιστοτόπου.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

 

To Site δε μεταβιβάζει προσωπικά δεδομένα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε σε οποιουσδήποτε τρίτους.

Κατ’ εξαίρεση, μπορεί να μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα με τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι μαζί μας, μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για τους νόμιμους επαγγελματικούς μας σκοπούς και τις επιχειρηματικές μας ανάγκες ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο.

To Site μπορεί επίσης να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα προκειμένου να απαντήσει σε νόμιμα αιτήματα υπηρεσιών επιβολής του νόμου ή όταν αυτό απαιτείται από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας ή δικαστικές αποφάσεις.

Ειδικά για το σκοπό εξόφλησης των προϊόντων που παραγγέλνετε από την ιστοσελίδα μας, σας ενημερώνουμε ότι μέσω αυτής υπάρχει αυτόματη διασύνδεση με ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς όπου και θα κληθείτε να παράσχετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, εφόσον συναινέσετε ρητά.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

 

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από το Site απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

-Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

-Το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς καθόσον έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας αυτών από μέρους μας.

-Το δικαίωμα διόρθωσης, τροποποίησης και επικαιροποίησης των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.

-Το δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας. Επιπρόσθετα έχετε το δικαίωμα εναντίωσης ή περιορισμού στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή τη συλλογή τους σε ορισμένες περιπτώσεις.

– Το δικαίωμα στη φορητότητα. Μπορείτε να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, αφού μας το ζητήσετε, μπορούμε να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.

Όλα τα ανωτέρω δικαιώματα ασκούνται με την υποβολή αιτήματος στον Υπεύθυνο επεξεργασίας*, με τα εξής στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο (e-mail : info@rebootyourpc.gr – τηλ : χχχ)

Έχουμε υποχρέωση να σας απαντήσουμε εντός (1) μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Εάν το αίτημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο ή συντρέχουν λόγοι αυξημένου αριθμού αιτημάτων, η προθεσμία αυτή παρατείνεται για έναν (1) μήνα.

Πέραν των ανωτέρω δικαιωμάτων διατηρείτε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. (www.dpa.gr)

Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλέφωνο: (0030) 210 6475600

Φαξ: (0030) 210 6475628

Ε-mail: contact@dpa.gr.

 

Υπεύθυνος επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων της Επιχείρησης είναι ο:

Ψαρράς Ηρα Λάζαρος

Αυρηλιανής 1, Θεσσαλονίκη, 54632, Ελλάδα

2310 610642

 

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Όταν κάνετε μια αγορά από το site, οι προσωπικές σας πληροφορίες διατηρούνται από εμάς, εκτός και αν μας ζητήσετε να διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ KAI ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

Αυτή η πολιτική ιδιωτικότητας μπορεί να αλλάζει από καιρού εις καιρό προκειμένου να παραμένει σύμφωνη με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. To Site ενημερώνεται συνεχώς με υπηρεσίες και προϊόντα με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να τροποποιεί και την παρούσα δήλωση. Συνεπώς οποτεδήποτε τροποποιείται ουσιωδώς η παρούσα δήλωση, θα υπάρχει σχετική ειδοποίηση στην αρχική σελίδα του Site για διάστημα 10 ημερών.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική ιδιωτικότητας, αν έχετε ερωτήσεις ή αν θέλετε να κάνετε παράπονα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@rebootyourpc.gr ή με ταχυδρομείο στην διεύθυνση.